Slotkoor

Het Slotkoor is een zomerprojectkoor voor goede kamerkoorzangers. In een week tijd wordt in Schloss Seehaus in Duitsland een programma ingestudeerd dat enkele malen uitgevoerd wordt tijdens concerten in Duitsland en Nederland.
Het Slotkoor is bedoeld voor die zangers die graag in een bescheiden bezetting op een fantastische locatie en in een inspirerende ambiance intensief aan een afwisselend a-cappella programma willen werken. Tijdens het project bestaat er een goede balans tussen pittig repeteren, ruime ontspanningsmogelijkheden en lekker eten en drinken. Elke dag wordt er op twee dagdelen gerepeteerd. Steeds is één wisselend dagdeel vrij.
www.slotkoor.nl

Schloss Seehaus

De slaapgelegenheid op Schloss Seehaus is comfortabel. Er zijn kamers voor één of twee personen en er is een grote slaapzaal met voldoende privacy. Er is een grote keuken en verschillende woonkamers, één ervan met een vleugel. De repetities worden gehouden in de kapel van het slot. Daar staan ook een vleugel, een klavecimbel en een orgel. Om het slot ligt een grote tuin en wie de benen wil strekken kan terecht in het nabijgelegen bos. Kijk voor meer informatie op www.schloss-seehaus.de

Eten en drinken

Op vijf van de zes dagen in het Schloss wordt een warme maaltijd bereid. Op de dag dat er ’s avond niet wordt gekookt, kan iedereen op eigen gelegenheid en eigen kosten ergens in de buurt wat gaan eten. Ontbijt, lunch, thee en koffie worden iedere dag verzorgd. Tot slot mag niet onvermeld blijven dat Schloss Seehaus een eigen witte wijn heeft.

Kosten

De prijs voor deelname aan het Slotkoor bedraagt ongeveer € 400 per persoon. Dit is inclusief verblijf, ontbijt, lunch en vijf warme maaltijden, bladmuziek, deelname aan repetities en concerten. De prijs is exclusief vervoerskosten. Schloss Seehaus ligt op 5 uur rijden van Utrecht, en is goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.